Visiting address:
Nijendal 52
3972 KC, DRIEBERGEN-RIJSENBURG
info@hollandwater.com
+31 (0) 343 47 50 90
+31 (0) 343 47 50 99

Directeur:
Peter van der Linde
petervanderlinde@hollandwater.com
+31 (0) 343 47 50 90

Over Holland Water

Holland Water heeft als doelstelling het leveren van duurzame oplossingen voor veilig water. Onze passie is om oplossingen te bieden voor iedereen die kampt met Legionellaproblemen. Als marktleider in koper- en zilverionisatie systemen voor zowel drinkwater als koeltorens in Nederland, zitten we nooit stil en vergroten we met succes onze thuismarkt. Daarnaast voeren we onze internationale expansie door en bestrijden we Legionella ook over de grenzen. Zodat de wereld iets veiliger wordt. Naturally!

Historie

Holland Water BV is een volledige dochter van Holland Environment Group BV. Deze groep ontwikkelt sinds 1985 oplossingen voor het reinigen van vervuilde grond en grondwater met technieken als elektroreclamatie en elektrobioreclamatie, waarbij vervuilde grond gesaneerd wordt met behulp van elektriciteit.

Van grondzuivering naar waterionisatie

Ook bij de zuivering van water kan elektriciteit effectief zijn. Om deze techniek verder uit te werken werd in 2003 Holland Watertechnology BV opgericht. In ons eigen laboratorium ontwikkelden we vervolgens de Bifipro®. Door het toepassen van koper- en zilverionisatie ontstaat er geen biofilm in leidingen en reservoirs. De Legionellabacterie heeft hierdoor geen voedingsbodem om te groeien en verdwijnt.

Vanaf december 2013 gebruiken we de naam Holland Water en timmeren we succesvol met het gehele team aan de weg met onze duurzame oplossingen voor veilig water.

Neem contact op met Holland Water B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members