Visiting address:
Vulcanusweg 2
6971 GW, BRUMMEN
info@kersten-bv.nl
+31 (0) 575 56 15 00
+31 (0) 575 56 18 29

Directeur:
Henk van Dijk
info@kersten-bv.nl
+31 (0) 575 56 15 00

 

Kersten Kunststofcoating BV is een bekende partner in de watersector voor het bekleden van leidingsystemen en appendages met Rilsan® en Resicoat®. Uiteraard zijn beide coatings en Kersten Kunststofcoating BV gecertificeerd conform de Kiwa-beoordelingsrichtlijnen. Deze coatings worden toegepast in contact met onder andere: drinkwater, afvalwater, zeewater, koelwater en zwembadwater.

Rilsan® wordt geproduceerd vanuit de plantaardige ricinusolie en wordt aangebracht met het unieke wervelsinterprocedé. Op onze internetpagina www.kersten-bv.nl kunt u een video zien over dit procedé.

Naast de bovengenoemde coatings verwerken wij eveneens uiteenlopende fluorpolymeren voor hoogwaardige corrosiebescherming bij hoge temperaturen en in contact met zeer agressieve vloeistoffen of gassen. Tevens worden deze coatings toegepast vanwege de zeer goede non-stick eigenschappen en slijtvastheid. Enkele voorbeelden van fluorpolymeren zijn: Halar®, Xylan® en Teflon®.

Kortom, heeft u een vraag of een probleem dan kunnen wij u wellicht met één van de onderstaande oplossingen van dienst zijn:

  • Corrosiebescherming
  • Gecertificeerde coatings
  • Isolerende en geleidende coatings
  • Antikleef / non-stick coatings
  • Flexibele coatings
  • UV-bestendige coatings

Services

Supply


Neem contact op met Kersten Kunststofcoating B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members