Visiting address:
Energieweg 1
2382 NA, ZOETERWOUDE
info.nl@ovivowater.com
+31 (0) 71 589 92 18

Sales Manager:
Sjoerd van der Mark
sjoerd.vandermark@ovivowater.com
+31 (0) 71 581 46 42

Ovivo Holland B.V., opgericht in 1976 en gevestigd in Zoeterwoude, is ISO-9001:2008 en VCA** gecertificeerd en aangesloten bij Aqua Nederland, de vereniging van waterbehandelingsbedrijven. Ovivo Holland B.V. heeft eigen afdelingen voor ontwerp, fabricage, montage, inbedrijf­stellen en service. Het aantal medewerkers in Nederland is momenteel circa 32.

Ovivo Holland B.V. ontwerpt, fabriceert, levert en onderhoud complete klantspecifieke waterbehandelingsinstallaties voor de farmaceutische industrie, energie centrales, elektronica- en halfgeleiderindustrie, ziekenhuizen, apotheken en laboratoria.

Ovivo Holland B.V. onderscheidt zich door innovatieve producten van hoge kwaliteit en een uitstekende after-sales service. Het gevolg hiervan is dat Ovivo een groot marktaandeel heeft daar waar hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Dit is onder meer van toepassing in de ziekenhuizen, laboratoria, farmacie, halfgeleider- en de micro-elektronische industrieën en de dialysecentra.

Ovivo Holland B.V. behoort tot de Canadese Ovivo groep, die met 800 medewerkers in 15 landen over 70 jaar ervaring in waterbehandeling beschikt. Ovivo is eigendom van SKION Water International GmbH en Caisse de dépôt et placement du Québec

 

Neem contact op met OVIVO Holland B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members