Visiting address:
Nijverheidsweg 17 F
3641 RP, MIJDRECHT
Nederland
info@primix.com
+31 (0) 297 28 77 78

Operations Manager:
Niels Bijl
nb@primix.com
+31 (0) 6 29 51 37 27

Producent van statische mengers & warmtewisselaars

PRIMIX is een wereldwijd opererend bedrijf dat industriële oplossingen biedt voor het zonder draaiende delen mengen van vloeistoffen en/of gassen. Of u nu zoekt naar een menger-oplossing voor een grootschalig chemisch proces, het afkoelen van levensmiddelen of het mengen van voedingsstoffen in de tuinbouw, PRIMIX biedt u de juiste oplossing.

PRIMIX bestaat al meer dan 30 jaar en heeft inmiddels een naam opgebouwd als wereldwijde leverancier en producent van hoogwaardige statische mengers en warmtewisselaars. Door tal van unieke PRIMIX-vindingen zijn onze producten bij uitstek geschikt voor schone processen, CIP (Cleaning in Place), lage en hoge temperaturen en uiteenlopende viscositeiten. Iedere denkbare combinatie van gas en vloeistof en vaste stof (poeder en kleine deeltjes) kan via de PRIMIX statische menger worden gemengd, geëmulgeerd, gesuspendeerd of een thermische behandeling ondergaan.

Producent met eigen productie van statische mengers en warmtewisselaars

Als producent beschikt PRIMIX over een eigen productiefaciliteit, engineering, kwaliteitscontrole en klantenafdeling. Tevens verrichten wij R&D in samenwerking met de TU Eindhoven. Veel van de mengers en warmtewisselaars worden custom-made ontwikkeld op basis van de proces-applicatie van de opdrachtgever. Dit gebeurt met veel aandacht door ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Wereldwijd beschikbaar

PRIMIX exporteert haar eigen producten over de gehele wereld en werkt in het buitenland samen met vertegenwoordigingen. Waar u ook ter wereld actief bent PRIMIX biedt u een passende oplossing voor uw procesvraagstuk. In de ontwikkelingsfase werken wij vaak nauw samen met engineeringbureaus en denken wij mee in het ontwerp van fabrieken. In een latere fase assisteren wij, waar gewenste, bij de installatie van de systemen.

Oplossing voor afkoelen, opwarmen en mengen in processtromen

Met de PRIMIX statische mengers en warmtewisselaars kunt u betrouwbaar en langdurig vloeistoffen, gassen en dispersies mengen, bewerken en conditioneren. PRIMIX mengers en warmtewisselaars worden niet alleen ontwikkeld voor grote processen met doorstroomdiameters van 2 meter, maar ook voor kleine processen in leidingen van 2 mm. De componenten worden volledig gedimensioneerd op de te verwachten volumes, met een afwerking die industrieel nauwkeurig, robuust en/of volledig hygiënisch is. Zeer kleine statische mengers worden vaak toegepast in R&D applicaties in onderzoekscentra en pilot plants.

STATISCHE MENGERS VOOR MENGEN VAN ADDITIEVEN IN DE HOOFDSTROOM BIJ ONDERSTAANDE PROCESSEN

Neem contact op met Primix B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members