Visiting address:
Jan Tinbergenstraat 223
7559 SP, HENGELO OV
info@senro.eu
+31 (0) 53 82 00 424

Contact person:
R. ter Haar
r.terhaar@senro.eu
+31 (0) 53 82 00 424

Wereldwijd, in vrijwel iedere industrie

Senro is een producent met meer dan 15 jaar ervaring in het sorteren, scheiden, zeven, transporteren en filteren van diverse materiaalsoorten en vloeistoffen. De producten worden wereldwijd in diverse industrieën toegepast: van de voedingsmiddelenindustrie tot afvalrecycling, van de spaanafvoersystemen tot waterzuiveringsinstallaties.

Tevens is Senro gespecialiseerd in het inbesteden van plaat- en verspaningsbewerkingen. Wij vervaardigen en monteren onze producten binnenshuis met de modernste apparatuur. Zo is onze productie o.a. voorzien van draai, frees, zet,  las apparatuur voor ferro en non ferro materialen. Tevens beschikken wij over een laser snijmachine voor zeer nauwkeurige plaat bewerkingen van 1500 bij 3000 mm.

Kwaliteit en service

Wij vervaardigen onze producten in Nederland met de modernste ontwerp- en productietechnieken. Onze producten worden daarbij ontworpen in een 3D CAD omgeving. Ook heeft Senro de nodige expertise om apparatuur te ontwerpen en te bouwen conform specifieke Europese Richtlijnen, waaronder de ATEX richtlijn. Senro heeft een eigen service die zorgt voor technische ondersteuning en onderhoud op locatie.

Senro BV

Senro is een producent die gevestigd is in Haaksbergen en Hengelo waar onze producten ontworpen en geproduceerd worden voor wereldwijde toepassingen.

 

Neem contact op met Senro B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members