Visiting address:
Meerweg 26
8561 AV, BALK
info@spaansbabcock.nl
+31 (0) 514 60 82 82
+31 (0) 514 60 44 85

Contact person:
T. Eijt
t.eijt@spaansbabcock.nl
+31 (0) 514 60 82 82

Spaans Babcock is een internationale onderneming, gespecialiseerd in water- en afvalwaterbehandeling. Dit specialisme is opgebouwd door het ontwerpen, fabriceren en leveren van installaties in meer dan 70 landen.

Vijzels

Spaans Babcock is wereldwijd de grootste producent en leverancier van vijzelpompen. Meer dan 25.000 pompen met capaciteiten van 50 tot 40.000 m3/uur zijn over de gehele wereld geleverd en geïnstalleerd voor pompstations en waterzuiveringsinstallaties.

Oppervlakte Beluchting

Spaans Babcock, de specialist in proces- en productietechnologie voor oppervlaktebeluchtingssystemen. De nieuwe generatie O2Max oppervlaktebeluchter staat voor maximale zuurstofinbreng tegen minimale energiekosten (besparing tot 20% mogelijk). In 5 jaar zijn al meer dan 425 O2Max-beluchters geleverd.

Filtreren

Het Bormet fijnrooster is gebaseerd op een uniek en gepatenteerd ontwerp. De slijtvrije opbouw van de filterband is een absolute revolutie in het onderhoud van fijnroosters. Voor een hoogwaardige roostergoedbehandeling wordt de robuuste roostergoedwas/pers met dubbele schroef ingezet.

Turn-key projecten

Door haar kennisniveau kan Spaans Babcock een totaaloplossing bieden. Bijvoorbeeld de bouw van complete drinkwaterbehandelingsinstallaties in Winneba, Ghana.
Nieuwe projecten worden momenteel ontwikkeld in samenwerking met lokale overheden en internationale partners.

Nazorg

Spaans Babcock heeft door haar ervaring een vooraanstaande serviceafdeling opgebouwd. Reparaties, levering en montage van reserveonderdelen, onderhoud van uw installaties, onderhoudscontracten en inspecties worden door deze afdeling adequaat afgehandeld. Ook levert Spaans een Conditie Monitoring systeem voor continue bewaking van uw complete installatie: dus ook voor laagtoerige vijzels!

Neem contact op met Spaans Babcock B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members