Visiting address:
De Holle Bilt 22
3732 HM, DE BILT
info@sweco.nl
+31 88 811 66 00

Commercieel Manager Watertechniek:
Njord Oskam
Njord.Oskam@sweco.nl
+31 88 811 65 43

Sweco is een toonaangevend Europees advies- en ingenieursbureau met uitgebreide expertise op het gebied van onder andere energie, snelwegen en wegen, duurzame gebouwen en water. Duurzaam ontwerp is de grondslag van ons werk. Dit stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij de ontwikkeling van de leefomgeving. Het is onze missie om een leidend Europees advies- en managementbureau te zijn voor de stedelijke en de natuurlijke omgeving.

Wij zijn één van de grootste advies- en ingenieursbureaus in Europa en we bieden werk aan ongeveer 14.500 professionals over de hele wereld. We leveren adviezen en ingenieursdiensten met betrekking tot de stedelijke en natuurlijke leefomgeving, multimodale mobiliteit, schoon water en energie. Samen met onze klanten en erkende kennisinstituten plannen en realiseren wij duurzame, haalbare oplossingen.

De verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving nemen wij uiterst serieus. We hanteren duidelijke regels en procedures die ervoor zorgen dat onze werkzaamheden en acties het milieu zo weinig mogelijk belasten. De duurzame uitvoering van onze activiteiten is niet het enige doel. We passen nieuwe technologieën toe en integreren die met doelstellingen met betrekking tot tijd, kosten en kwaliteit.

Wij richten ons op het internationaal combineren van onze vaardigheden in drie divisies: 'Planning en Design' (in Nederland onderverdeeld in 'Stad en Milieu' en 'Bouw en Vastgoed'), 'Transport en Mobiliteit' en 'Water en Energie'. Dit geeft ons de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van lokale kennis en internationale innovaties, zodat wij een solide dienstverlening aan onze wereldwijde klantenkring kunnen waarborgen.

Neem contact op met Sweco Nederland B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members